Reconnect Week

Reconnect Week:
Exclusief voor jou om samen met gelijkgestemden
of exclusief individueel te komen ZIJN

Wil jij er even uit, even tot jeZELF komen, maar niet moederziel alleen op een berg belanden? Voelt het voor jou fijn om samen met gelijkgestemden te delen en te groeien? Of heb je juist behoefte aan even weg van iedereen? Misschien wil je ook jouw ‘online leven’ even loslaten en terug naar de natuur. Het kan!

Frankrijk-St-Lary-uitjebewust reconnect week

De Reconnect Week is bedoeld (weer) meer tot jeZELF te komen en te groeien van hoofd naar hart of van denken naar voelen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan jouw lijf. Biologisch en vegetarisch eten en drinken staan op het menu. Dan kun je ervaren wat dat met jouw ZIJN doet.

Tijdens deze week is er alle tijd en ruimte voor jeZELF, die je nodig hebt. Alleen maar doen wat voor jou goed voelt. Ben je creatief? Voel je vrij om je eigen (spirituele) materialen mee te nemen. Ga alleen op pad of samen of doe eens helemaal niets. Je kunt ook helpen met de dieren (hondje, poesjes, kippen), de tuin en/of de maaltijden bereiden, alleen als je dat leuk vindt, zodat je ook op die manier wordt gevoed met positieve energie.

Alles is goed en niets is gek. Je mag hier gewoon ZIJN wie je bent. Een ware verademing! Daardoor kun je beter ontdekken, ervaren en jouw innerlijke wijsheid en gaven (verder) ontsluiten. De 2 persoonlijke consulten zullen jou waardevolle inzichten geven. Daarnaast krijg je een 1 kaartlegging, die jou ook zal ondersteunen op jouw pad.

Onder mijn persoonlijke en professionele begeleiding zullen er 2 groepsactiviteiten plaatsvinden, al dan niet op locatie en in lijn met wat de groepsenergie vraagt. De groep bestaat uit maximaal 3 personen. Boek je het exclusieve arrangement, dan gaan we letterlijk en figuurlijk samen op pad.

Waar kom je verblijven?

Welkom op mijn Franse stek vlak bij Saint Gaudens en ongeveer 65 km van Lourdes boven op een heuvel in ‘the middel of nowhere’ waar je 7 nachten zal logeren in het bovenhuis met spectaculair uitzicht op het platteland en de Pyreneeën. Er zijn 3 slaapkamers (2 2-persoonskamers en 1 kleinere kamer met stapelbed), 1 badkamer, woonkamer en keuken, twee ruime terrassen, een zwembad en een ruime tuin met fijne plekjes, die je uitnodigen om van de rust, ruimte en alles wat leeft te genieten.

Bij het arrangement met gelijkgestemden heeft ieder zijn/haar eigen kamer en deel je alleen de gezamenlijke ruimten. Kies je voor het exclusieve arrangement dan heb je het hele bovenhuis voor jou alleen.

Inclusief

  • 7 Overnachtingen | van zaterdag tot zaterdag
  • Ontbijt, lunch en avondmaaltijd
  • 2 Persoonlijke consulten à 1 uur
  • 1 Kaartlegging à 1 uur
  • 2 Begeleide groepsactiviteiten met aandacht voor elk individu
  • Persoonlijke en groepsbegeleiding gedurende de gehele week

Praktisch

  • Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig
  • Neem zelf een badlaken mee i.v.m. het zwembad
  • Er is beperkt wifi beschikbaar, evenals tv (Nederland 1, 2 en 3)
  • Er wordt een borg gevraagd van € 50,00 per persoon. Deze krijg je natuurlijk helemaal of deels terug aan het eind van jouw verblijf.

Prijzen

Reconnect arrangement | samen met 2 andere gelijkgestemden

€ 950,00 voor een 2-persoonskamer | 2 kamers beschikbaar
€ 800,00 voor de kamer met stapelbed | 1 kamer beschikbaar

Voorwaarde voor doorgang
Jouw boeking wordt definitief bij deelname van 3 (individuele) deelnemers in 1 week.

Exclusief Reconnect arrangement | Begeleiding 1 op 1

€ 1.300,00 | het gehele bovenhuis is alleen voor jou

Gewoon vakantie komen kan ook, alleen of met jouw familie

Het huis is te huur vanaf 2 nachten. Mail me om te overleggen wat mogelijk is.

Beschikbare weken

25-09 – 02-10
02-10 – 09-10

Ik hoop jou van harte te mogen ontmoeten en kijk nu al uit naar jouw komst. Wil je boeken, dat kan via de button hieronder.

[ Bestel hier

Bij wie kom je terecht?

Karen Bos is natuurlezer, medium, energetisch coach en inspirator voor bewustZIJN Vanuit een eenheidsbewustzijn gedreven help ik mens, dier en natuur om energetisch (weer) in natuurlijke balans te komen, zodat het oorspronkelijke ZIJN weer van kracht wordt.