Ontwikkelbegeleiding Energetisch BewustZIJN

Ontwikkelbegeleiding Energetisch BewustZIJNTelefonisch uitjebewust
Image by John Hain from Pixabay

Iedereen is uniek. Iedereen heeft gaven. Iedereen heeft een levensdoel. Iedereen heeft een zielemissie. Iedereen heeft lichte en donkere kanten. Iedereen heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant. En dan is er ook nog het spelende kind, familielijnen, incarnaties en vooral jouw leven NU op dit moment.

Dat is de jij, die bomvol onvoorwaardelijke liefde en een enorme schat aan innerlijke wijsheid best lastig heeft in de huidige maatschappij. Toch ben je hier niet voor niets. Waar loop je tegenaan? Hoe ga je ermee om? Wat zijn herhalende thema’s? Wat kan je leren van de spiegels, die je voorgehouden worden? Het zijn zomaar een paar vragen, die opkomen. Het gaat erom dat jij mag ontdekken vol nieuwsgierigheid en leert hoe je jouw ZELF in kan zetten zonder afstand te doen van jouw werkelijke ZIJN.

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Je hebt van nature al een verbondenheid met de Moeder Aarde, anders was je dit nu niet aan het lezen. Vraag jij je af wat je hier op aarde komt doen? Wil je (verder) ontdekken hoe jij jouw unieke ZIJN in mag inzetten en verder ontwikkelen en hoe je kan bijdragen aan die nieuwe wereld? Als jij hiernaar op zoek bent, dan gaan we samen op weg.

  • Samen op weg betekent dat je 1 op 1 met mij telefonisch contact hebt.
  • We gaan aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken/issues, waarbij je alles wat je meemaakt/meegemaakt hebt kan delen, want niets is raar of gek.
  • Je wordt uitgedaagd op het gebied van voelen en ervaren.
  • Je krijgt tools voor jouw verdere ontwikkeling, helemaal uniek op jouw pad en missie afgestemd.
  • Ik neem je mee in meer bewust leven voor zowel jou persoonlijk als in jouw dagelijks leven en hoe je daardoor ook bijdraagt aan het grotere geheel.

Wat levert het op?

  • Dat je meer vertrouwen krijgt in jeZELF en jouw gaven, ook als je die nog niet ontdekt hebt.
  • Dat je meer in balans komt met meer innerlijke rust.
  • Dat je beter weet waar jij jouw focus op mag leggen en/of waar je mee aan de slag mag.
  • Dat je meer inzicht krijgt in jouw waardevol ZIJN voor het grotere geheel.
  • Dat je krachtiger in het leven komt te staan.

Vergoeding: € 330,00 incl. 21% btw. voor 4 telefonische begeleidingssessies van max. 1,33 uur per keer. Vervolgafspraken maken we samen op basis van jouw persoonlijke proces.

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *