24-11-21 Waarom er geen nieuw kabinet komt

Er zijn veel mensen, die zich druk maken over de formatie van het kabinet. Het is niet voor niets zo dat dit zo lang op zich laat wachten. Hierbij horen inzichten van 2 kanten. 1 met wat beoogd wordt en 1 waarom het juist goed is dat er nog geen formatie is. Die komt er ook niet. Het is een oproep aan die partijen met het hart op de juiste plek om te gaan staan voor de kernwaarden, die Nederland sterk maken en vanuit eerlijkheid en naar eer en geweten op te staan om ‘beter’ te creëren. Goed onderbouwde waarheden uit te spreken. Ook op het hoe dan wordt licht geschenen. Aan de slag dus…

Wil jij het hele inzicht lezen?

Protected Area

This content is password-protected. Please verify with a password to unlock the content.

Vraag jouw wachtwoord aan en lees het hele artikel

Mijn inzichten zijn niet gratis. Het is mijn werk. Er mag een nieuwe wereld ontstaan op basis van geven en ontvangen, zodat alles universeel in balans blijft en dat is anders dan je wellicht gewend bent. Ook hier zit een stukje bewustZIJN op. Daarom vraag ik op basis van jouw draagkracht en eer en geweten een bijdrage van € 3,00, € 6,00, € 9,00 of een hoger bedrag. Op die manier help jij degenen, die minder draagkrachtig zijn, om te kunnen ontvangen, en kan ik mijn mooie werk om de mensheid bewust te maken, te inspireren en te laten groeien blijven doen.

Vul het formulier in via ‘Aanmelden’ onder vermelding van kabinet en je ontvangt, na ontvangst van jouw bijdrage, het wachtwoord.

Aanmelden

Je kunt op 2 manieren bijdragen. 1 via het rekeningnummer in het aanmeldformulier en 2 via PayPal/creditcard hieronder (vergeet niet het aanmeldformulier in te vullen anders kan ik je niet mailen):

Lees ook: Waar wereldleiders op zoomen en de focus op ommekeer

Als je meer wilt weten waar de pijlen op gericht zijn qua macht en manipulatie en hoe JIJ hier de verandering in kan ZIJN, lees dan mijn boek De nieuwe (W)AARDE, deel 1.

Als je meer inzicht wilt in hoe we bij die gezondere basis komen, bestel dan De nieuwe (W)AARDE, deel 2.

Als jij je in wilt zetten om op energetisch niveau stukken te helen, voor jeZELF en daarmee de wereld, zodat ze getransformeerd worden, bestel dan De nieuwe (W)AARDE, deel 3.

Als je wilt weten wat jij kan doen voor jeZELF om gezonder en beter in balans te komen, dan is de Levensstijlgids iets voor jou.

Als je vastloopt in jouw hoofd, laten we dan werken aan die betere versie van jeZELF via een consult.

Als je positieve inspiratie nodig hebt, die jou liefdevol inzicht geeft, kies dan voor 1 van mijn kaartleggingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van en toegang tot actuele inzichten en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor de Boodschappenbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *