21-10-20 Volle Maan(d) Kaartlegging

De Volle Maan(d) Kaartlegging verschijnt NIET meer op social media en de website. Wil je meedoen, dan kun je je voortaan aanmelden, waarbij je om een kleine donatie wordt gevraagd.

Waarom?

Ik heb gemerkt dat ik me vanuit mijn liefdevolheid en dienstbaarheid inspan om de mensheid te helpen, te inspireren, inzichten te verschaffen en (meer) bewust te maken.

Aan alle reacties te zien, stellen velen dat op prijs en maken er ‘gebruik’ van. Maar het leven draait niet om alleen (tot je) ‘nemen’. Het draait ook om geven. En daar is iets niet in balans, waar ik je bewust op maak.

Onder de boodschappen van elke Volle Maan(d) Kaartlegging vraag ik je of je mij wilt steunen met een kleine bijdrage, zodat dit werk kan blijven doen en vrijelijk kan blijven delen.

Heb jij wel eens iets gedoneerd als je door de kaart(en) van jouw keuze een fijne boodschap hebt mogen ontvangen? Heb je er misschien niet bij stil gestaan? Het is een stukje bewustwording op geven en nemen. Als je alleen neemt, en niet alleen als het om een kaartlegging gaat, maar ook bij wat je koopt, eet, enz, en er staat geen ‘goed doen’ tegenover, dan raken dingen uit balans. Kijk maar wat er wereldwijd gaande is.

Het is dus niet goed voor jou en daarmee ook niet voor mij, want alles is met elkaar verbonden. Om te voorkomen dat het ‘scheef’ blijft of nog verder uit balans raakt (voor jou én voor mij én de wereld om ons heen), kun je je vanaf nu daarom alleen nog aanmelden voor de Volle Maan(d) Kaartlegging. Hoe? Dat lees je hier.

Weet je niet goed wat een Volle Maan(d) Kaartlegging inhoudt? Kijk dan bij de voorbeelden.

Wil jij de boodschappen van deze Volle Maan(d) Kaarlegging ontvangen?

Meld je aan en maak jouw bijdrage (€ 3,00, € 6,00 of €9,00) over op NL10ASNB0782522971 t.n.v. KJ Bos

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *