2021-07-24 volle maan(d) kaartlegging

Update 25-07-21
Heb je meegedaan op social media of via de nieuwsbrief?
De omgedraaide kaarten en de bijbehorende boodschappen staan hieronder. Scrol naar beneden om ze te zien/lezen.

Lief mens,

Het is vandaag weer volle maan! Weer een maand voorbij…

Meer dan ooit is het belangrijk jouw licht te laten schijnen. Het is heel begrijpelijk dat dat best een uitdaging is, zeker als je misschien te veel open staat en de energetische frequenties van angst oppikt.

Blijf dicht bij jeZELF, voeg plezier en verwondering toe deze maand. Zelfs al neem je waar dat geprobeerd wordt de rozengeur en maneschijn te niet te doen. Het wordt ‘geprobeerd’ en dat wil niet zeggen dat het ook manifesteert.

Aan jou om deze maand met kracht rooskleurig te maken. Dus pak jouw kleurrijke inbeeldingskracht en schets dagelijks hoe jouw liefdevolle wereld eruit ziet. De ’tekenen’ zijn daar, het hoeft alleen nog maar vorm te krijgen…. 🍀

Volle maan(d) kaartleggingen zijn bedoeld om jou verder te helpen en je inzichten te geven. Hieronder tref je de kaarten van deze keer aan.

Mooie volle maan gewenst! 🌕 En niet vergeten… zet jouw beste intenties/affirmaties/wensen in jouw ‘cloud’ voor jeZELF, alles en iedereen om je heen én de wereld in het algemeen. 🍀

Doe jij ook (weer) mee?

20210724-Vollemaan-kaartlegging

Zo werkt het:
Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten (niet stiekem switchen, omdat jouw hoofd dat zegt)

Lees hieronder wat jouw keuze voor boodschap brengt.

20210724-volle-maankaartlegging-gedraaid

De boodschappen

1 Verlichting

Verlichting is als een lamp, die brandt. Verlichting is als een zucht van opluchting. Verlichting is als in gewicht verliezen, zodat zwaarte plaats maakt voor een luchtigere variant van jou. Wat heb je nog af te werken? Daar mag je deze maand jouw focus op zetten. Het kan zijn dat het zaken zijn uit het verleden, die nog om aandacht vragen.

Zowel in de huidige materiële wereld als in de spirituele. Zaken of dingen, die eigenlijk een beetje zwaar op de maag liggen. Iets dat dwars zit, eigenlijk al een hele tijd. Het is tijd voor verlichting van deze zaken. Ze houden je namelijk tegen om verder te kunnen groeien. Zie het als een touwtje dat aan jou verbonden is en nog aan deze kwestie vastzit. Jij probeert door te lopen, verder op jouw pad, maar de lengte van het touwtje houdt op een gegeven moment op en komt strak te staan. Dan sta je ineens ‘vast’ alsof je een vrachtwagen in je eentje vooruit moet trekken.

Dat is ook precies de reden, waarom je deze dingen niet afhandelt. Het lijkt een berg, te zwaar, te moeilijk of misschien wel ingewikkeld, maar lief mens, je weet toch dat als jij ergens jouw aandacht op een positieve manier op zet dat het achteraf een fluitje van een cent blijkt te zijn en geen olifant of vrachtwagen? Ga ermee aan de slag.

Aan de basis ligt geloof en vertrouwen in jeZELF. Het volgen van jouw hart, zelfs vol tegen de stroom in. Die van de meningen van andere mensen en/of die van jouw hoofd. Blijf bij jeZELF lief mens en oordeel niet. Alles heeft een reden en die kunnen we vaak niet zien, waardoor dingen achteraf heel anders in elkaar blijken te steken dat je ooit zou kunnen vermoeden.

Moeder Aarde en het Universum kunnen wel wat licht gebruiken. Ook dat van jou. Het is belangrijk om jouw verlichting kracht bij te zetten en dat kan mede door deze zaken af te handelen en te verder te groeien naar jouw volle potentieel. Eigenlijk ligt dat voor het oprapen, net die 10 meter verder dan dat jij nu komt met dat touw om jouw middel.

Wereldwijd is er ook verlichting op komst. In het kader van zaken, die eerder in een donkere kamer zaten en nu ineens in het flitslicht van de camera komen te staan. De lens heeft ze in het vizier. Het is alleen nog maar een kwestie van afdrukken en het beeld naar waarheid vast te leggen. Het heeft te maken met verantwoordelijkheid en het nemen daarvan. Ieder mens heeft die verantwoordelijkheid, maar omdat velen niet geraakt worden in hun persoonlijke ZIJN, of het afgedaan wordt als een ver van mijn bed show, wordt die niet genomen. Daar komt verandering in.

Er wordt geprobeerd mensen juist die gordel aan te doen en ze ieder een vrachtwagen te geven, die ze dan vooruit moeten trekken. Daar zit hem de crux. Laat jij een die gordel aanmeten? Of bedank je liever. Dit vraagstuk zal bij velen spelen en er zullen velen opstaan om te kiezen voor verlichting in plaats van zwaarte. De wereld is namelijk van iedereen evenals de vrijheid van ZIJN.

2 Houd je kinderlijke geest

Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld? Ben je op de schommel geklommen? Heb je gehuppeld? Madeliefjes geplukt en taarten gebakken, desnoods van zand? De focus in de maatschappij ligt zo op het voeden van het hoofd met vulling die alleen maar vraagtekens oproept, dat je vergeet de luchtigheid van jouw innerlijke kind de ruimte te geven. En het is juist deze luchtigheid, die de wereld zo broodnodig heeft. Tjonge, jonge, wat zijn we allemaal serieus zeg! Zo staat jouw gezicht waarschijnlijk ook de hele dag. Continu in gedachten verzonken, die geen antwoorden opleveren. Waar is de verwondering gebleven, die je als kind had?

Wordt het niet eens tijd om jouw neus vol in de bloeiende rozen te steken en voluit de geur op te snuiven? “Oei, stel dat iemand me dat ziet doen. Wat zullen ze dan wel niet denken?” Werkelijk? Stel dat je ‘betrapt’ wordt, want zo voelt het natuurlijk. Dan kun je de ander ook uitnodigen om ook te komen ruiken. Als je er een stralend gezicht bij hebt, moet je eens kijken wat er dan gebeurt.

Deze maand mag je meer aandacht besteden aan het weer in verbinding komen met jouw kinderlijke licht. Destijds had je namelijk blind vertrouwen in jeZELF en dacht je niet na of dingen wel zo verstandig waren, dat kon je ook niet en daarom gebruikte je gewoon jouw kinderlijke hart/intuïtie als kompas en was je geheel onbevangen ten opzichte van wat of wie er dan ook op jouw pad kwam. Het is hier waar deze herinnering ligt opgeslagen en aan jou de schone taak om door het lijntje dat er nog altijd loopt nieuwe energie te sturen, waardoor je deze ook weer kunt ontvangen, geheel onbevangen.

Dat niet alles rozengeur en maneschijn bleek te zijn is pas later op jouw pad gekomen en vanaf toen zijn er hapjes uit de verbinding met jouw kinderlijke ZIJN ontstaan of zitten er zelfs kinken in de kabel. Nu mag de lijn weer vol gaan stromen. Hierdoor kun jij jouw innerlijke licht, dat je altijd al bij je draagt weer jouw originele ‘blueprint’ meegeven. Lief mens, ga je het volgende deze maand proberen? Iedereen en alles is lief. Ik ben nieuwsgierig en ga op ontdekkingsreis. De wereld is mijn speeltuin en daar mag ik ZIJN. Helemaal, zoals ik diep van binnen ben.

Dus als je die schommel of die prachtige rozenstruik tegenkomt: niet twijfelen, gewoon doen. Het zal je een heel fijn gevoel geven en je helpen om meer luchtigheid toe te voegen aan jouw leven.

3 Machtiging

2 kanten. Donker en licht. Donderwolken en zonneschijn. Beiden zijn op hetzelfde moment aanwezig. In jouw ZIJN en ergens op de wereld. Dat is natuurlijk. Ook de golfbeweging, die hieraan verbonden is. Daar waar donker overspoelt is altijd weer licht op komst. De zon is immers meester in het verdrijven van wolken, die ons het zicht op die strakblauwe hemel ontnemen.

Toch is die altijd daar, al kun je hem niet altijd zien. Zit je misschien in een niet zo’n fijne positie op welk front dan ook, net als de wereld op dit moment, weet dan dat er verandering op komst is. Zoals je kunt zien op de kaart bevindt donker zich links en kijkt de dame vol in haar kracht naar recht waar toch echt een veel mooier plaatje in het verschiet ligt.

Het is aan jou, lief mens, om precies hetzelfde te doen. Laat het donker links liggen en voed je alleen met wat zich rechts laat zien. Een kleurenpracht, een stralende zon, een gezonde, levende en bloeiende natuur. Het is belangrijk om je bezig te houden met wat licht is, zonder bang te zijn voor het donker. Jouw eigen donker, maar ook dat wat zich in de wereld zo naar de voorgrond dringt.

Het is heel begrijpelijk dat je de woelige baren van de wereld waarneemt, maar, zoals je ziet, is het nieuwe al halverwege. Het gezicht van de dame wordt aan 1 zijde immers al verlicht door het zonlicht. Zet je in, lief mens, om alleen dat te laten manifesteren wat liefdevol, harmonieus, eerlijk en respectvol is. Voor jou, maar ook voor de wereld als geheel.

De reddingsboot op de kaart geeft aan dat we kunnen blijven schipperen. Dat is ook waarop gestuurd wordt. De mensheid stuurloos in een bootje op zee te laten dobberen, waardoor ze elke reddingsboei grijpen, die hen mogelijk zou kunnen redden. Niets is minder waar. Je bent immers ZELF jouw eigen reddingsboei en beslist zelf of je wel of niet instapt.

Vertrouw erop dat universele wetten de aardse overstijgen. Zorg voor een goede verbinding met jeZELF. Krijg je een idee, een liefdevol inzicht en/of een andere mooie ingeving? Doe het niet af als ‘onbelangrijk’ of ‘het komt wel’. Er wordt en beroep op je gedaan en dan mag je daar echt gehoor aan geven.

4 Wees spontaan

Deze kaart past weer zo mooi in het geheel. Het is altijd bijzonder dit te mogen delen. Spontaniteit heeft zo te maken met het kinderlijk ZIJN. Het onbevangen ZIJN. Het je niet laten leiden door angst in welke vorm dan ook. Het is immers spontaniteit, die ervoor zorgt dat je vooruitgaat. Ook toen je klein was. Spontaan sprong je van de trap. Dat je toen heel hard gevallen bent, was les 2. Zo heb je geleerd risico’s in te schatten. Dat is ook helemaal goed. Wat er minder aan is, is dat je misschien daarmee ook een stukje spontaniteit hebt ingeleverd. En dat is nou juist niet de bedoeling.

Ook hier speelt spelen een rol. Het is NU, lief mens, dat de wereld en wellicht ook jouw leven vraagt om spontaan ZIJN en spelen. Hoe moeilijk, raar of vreemd dat misschien ook lijkt. Niets is minder waar. Als we met zijn allen in de piepzak blijven rondhangen (angst, stress, zorgen, continu gehaast ZIJN, gespannenheid en misschien het gevoel dat je overspoeld (golven) wordt door wat je juist niet wilt), komen we echt niet in de nieuwe betere wereld terecht.

Als we vanuit angst bevriezen en vooral waarnemen wat allemaal niet meer kan of mag als we vrij spel geven, dan voeden we dat lage energetische frequentie speelveld en krijgt het de kans om steeds verder te manifesteren.

Als we gaan spelen en spontaan ZIJN dan bevat dat alleen een mooie en lichte energetische frequenties, die zich ‘aanstekelijk’ zullen verspreiden. Maar iemand mag de aanzet zijn. Vandaar dat jou gevraagd wordt hier jouw focus op te zetten deze maand. Laat anderen zien, je hoeft ze niet te overtuigen, want dat werkt toch niet, maar gewoon door jouw eigen doen en laten, dat spontaan ZIJN, vreugde en blijdschap zo veel meer te bieden hebben. Allen leveren jou energie op zodat je meer kan stralen, terwijl het andere alleen maar energie zuigt en jouw licht verder dooft. Dus ook hier geldt: dat lekker links laten liggen.

Het is begrijpelijk dat het je misschien niet zo 1,2,3 lukt, maar het gaat erom dat je de poging waagt en oefening baart kunst. Vraag jeZELF steeds af, waarom je iets niet doet of waarom je ergens niet voor kiest. Je zult ontdekken dat het meestal angst, hoe groot of klein dan ook, aan de basis ligt. Je mag fijn gaan ontdekken dat als het je lukt dit los te laten er zich heel andere dingen zullen manifesteren. Dingen, die jou voeden en verder brengen op jouw wonderlijke pad.

Heb je iets aan bovenstaande boodschap(pen) gehad? Een donatie is meer dan welkom. Je kunt, als je iets kan missen, een bijdrage overmaken op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. KJ Bos. Mijn dank is alvast groot, want zo kan ik mijn gaven blijven inzetten. Voor jou en voor het grotere geheel.

4 antwoorden op “2021-07-24 volle maan(d) kaartlegging”

  1. mooi maar mijn 2 kaarten die ik kies vormen voor mij een cijfer namelijk het cijfer 13 en dubbele cijfers om een bepaling te geven zijn die er dan niet is mijn vraagje
    bedankt om mij te antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *