2019-09-14 Volle maan kaartlegging

Volle maan kaartlegging

1 Opnieuw vrede
Heb je geworsteld de afgelopen tijd? Werd er hard aan je getrokken door de 3e dimensiewereld waardoor je jeZELF, onbedoeld, een beetje bent kwijtgeraakt? Heeft de dagelijkse rompslomp jouw energiepeil doen zakken? Het is nu tijd om de rust te laten wederkeren. Je te nestelen in de geborgenheid van jouw ZELF en je weer in contact te stellen met de natuur van Moeder Aarde en het licht van het Universum. Het gaat om innerlijke vrede. Wat jouw situatie ook is. Als je dicht bij jeZELF leert te blijven, trekt het aardse steeds minder een wissel op jouw prachtige energie. Niemand heeft gezegd dat dit makkelijk is, maar als je je bewust bent van wat er gebeurt, kun je ook tijdig aan de noodrem trekken. Zo blijf je beter in balans en één met alles wat leeft.

2 Geef steun
Bijdragen. Op welke manier doe jij dat? Groet je de mensen op straat? Houd je rekening met wat je koopt? Ook als het om eten en drinken gaat? Help je de bijen, vogels en andere levende wezens? Maak je een praatje met die altijd eenzame oudere? Bijdragen kan op vele manieren. Moeder Aarde en al haar inwoners, daaronder vallen ook alle planten, bomen en dieren, hebben de steun van de mensheid hard nodig. Jij, lief mens, hebt nog veel meer in jouw mars dan dat je nu doet. Jouw steun aan het grotere geheel is dringend nodig. Waar kun je wijzigingen aanbrengen in jouw dagelijks ZIJN, zodat dat meer in lijn is met jouw ware ziel die oneindig is. Door jouw energie op een positieve manier in te zetten, vanuit liefde en compassie, help je het grotere geheel. Zet jij de volgende stap?

3 Liefde is belangrijk
Naast licht staat direct liefde. Liefde is een gevoel recht uit jouw hart. Is jouw hart beschadigd geraakt? Voelt het eerder van hout dan van goud? Weet dat je alles kan herstellen. Door op jouw eigen manier het hout van jouw goud af te schrapen, zal opnieuw de glinstering zichtbaar worden. 1 kleine opening is genoeg om weer liefde in jouw hart te doen stromen. Ook al heb je nog zoveel pijn gehad, weet dat het de moeite waard is om deze te omarmen en los te laten. De energetische frequentie van hartzeer is laag en haalt jouw ware ZIJN naar beneden. Je kunt het dus beter proberen stukje bij beetje los te laten, zodat de energiestromen worden hersteld. Dat is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor alles en iedereen, want als jouw hart straalt, verlicht jouw liefde het grotere geheel.

4 Liefde accepteren
Dat is een moeilijke! Jij bent gewend om alleen maar te geven, zelfs als je daarmee jouw eigen grenzen overschrijdt. Door te geven heeft jouw hoofd bedacht dat je dan vanzelf liefde terug zal ontvangen. Jouw mandje met appeltjes deel je gretig uit, totdat ongemerkt leeg is geraakt en niemand jou een appeltje heeft teruggeven. Dan moet je opnieuw jeZELF bij elkaar rapen om jouw mandje weer te vullen met appeltjes. Dodelijk vermoeiend en helemaal niet nodig. Want liefde laat zich niet dwingen. Liefde is niet iets dat je kunt hebben. Liefde is ZIJN. Jij BENT liefde. Dus zoek het niet langer buiten jeZELF, maar leer als eerste jouw ZELF onvoorwaardelijk lief te hebben. Jezelf te accepteren, zoals je bent, en dat is precies goed en prachtig. Je zult merken dat wanneer deze liefde in jouw hart stroomt, de noodzaak om als een kip zonder kop appeltjes uit te delen wegebt en mensen gewoon van jou beginnen te houden, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. En ja, ook als je dan appeltjes worden aangeboden, accepteer ze dan dankbaar. Zo raakt jouw mandje nooit leeg.

5 Schitterende visioenen
Richt jouw blik vooruit. Waar ga je naar toe? Wat wil jij in dit leven bereiken dat volledig in overeenstemming is met de missie van jouw ziel? Heb je de afgelopen maan(d) stappen ondernomen om dit beeld meer en meer vorm te geven? Of heeft het dagelijkse je heftig afgeleid. Maak een pas op de plaats. Herinner je wat het ook alweer was dat je wilde. Zie het aan de horizon glinsteren en zet jouw energie deze maand in om er daadkrachtige stappen in die richting te zetten. Jouw vooruitzicht is prachtig, maar dan moet je wel de nodige inspanning leveren om het in werkelijkheid te laten manifesteren. Richt jouw pijlen en ga ervoor. Je hebt helemaal niets te verliezen.

6 Nieuwe ervaringen en mogelijkheden
Als je openstaat om nieuwe dingen te proberen, dan groei je. Ook al lijken sommige dingen volslagen gek of raar. Jouw innerlijke stem pusht je vriendelijk vooruit. Heb vertrouwen in dit geluid, want het zal je verder helpen op jouw pad. Hoe meer jij in balans raakt met jouw ware ZELF, hoe meer mogelijkheden zich zullen openbaren. Dingen die onmogelijk lijken, worden ineens werkelijkheid. Probeer, lief mens, waag een poging om steeds verder jouw grenzen te verleggen op het spirituele vlak. Blijf wel dicht bij jeZELF en voel goed of alles klopt als je die nieuwe stap zet. Wees wijs en houd je aan de regel: bij twijfel niet doen. Want waarschijnlijk ben je er dan nog niet helemaal klaar voor, of probeert jouw hoofd je te verleiden jouw zuiverheid te verlaten. Jouw innerlijk weten zal je nooit in de steek laten. Laat de magie maar komen…

7 Een nieuwe benadering
Alles wat is, is. Energetisch gezien is alles 1. Deze volle maan laat jouw terugkijken op de vorige cyclus. Waar zitten de herhalingen in jouw gedrag, doen en laten? Wat komt steeds terug? En ben je daar niet helemaal klaar mee? Afscheid nemen van gewoonten, mensen, spullen, het is allemaal mogelijk als jij jeZELF opnieuw vindt. Kijk eens van een afstandje naar jouw leven op dit moment. Wat mag weg? En vooral hoe krijg je dat voor elkaar. Schrijf eens op wat je graag anders zou zien en dan op een manier waarbij je woorden als ‘niet’ of ‘niet meer’ ‘geen’ vermijd. Bijvoorbeeld: ik word niet meer boos, wordt; ik ben liefdevol en vriendelijk. Of ik heb geen zorgen meer, wordt: mijn zorgen zijn voorbij. Oefen, lief mens, met een nieuwe benadering van dingen, zodat je jouw leven nog beter in lijn kan krijgen met jouw ware ZIJN.

8 Wees dienstbaar
Er zit een groot verschil tussen je als dienstmeid gedragen en dienstbaar ZIJN. Als je je als dienstmeid laat behandelen, zegt dat iets over hoe jij over jij jouw ZELF ziet. Blijkbaar niet als waardevol. Niets is minder waar. Jij bent reuze belangrijk. Misschien niet voor de mensen waar je je nu tussen bevindt, maar wel in het grote geheel. Als je deze kaart hebt gekozen, mag je gaan werken aan het inzetten van jouw liefdevolle energie. Voor de natuur en alle wezens die hierin aanwezig zijn. Voor de mensen die een helpende hand kunnen gebruiken en oprecht blij zijn met jouw komst of glimlach. Het wordt tijd dat je het volste vertrouwen in jouw ZELF herstelt. Dat doe je niet, door steeds in dezelfde kringen te blijven rondlopen, maar helemaal voor jouw ZELF te kiezen, ongeacht wat anderen hiervan vinden of denken. Dat maakt ook helemaal niet uit, want JIJ moet met jouw ZELF door 1 deur kunnen en niet de buitenwereld die overal zo graag stickers op plakt. Laat het. Vertrouw erop dat elke keuze die in lijn is met jouw ware ZIJN, ook al omhelst dat afscheid nemen, je verder zal brengen. Zet je in, lief mens, en weet dat je nooit eenzaam zult zijn.

9 Doe een wens
Je krijgt de complimenten. Je probeert zo goed mogelijk jouw pad te volgen en dat wordt gezien. De zaadjes die je liefdevol gepland hebt, beginnen te ontkiemen en je voelt het in al jouw vezels. Nieuw is onderweg en het wordt fantastisch. Er zijn nog wel een paar hobbels te nemen, maar daarna is de weg vrij. Je mag een wens doen. Niet voor een ander, want zo ben je dan ook wel weer, ook niet voor het grotere geheel, nee, helemaal alleen voor jou. Een wens die in het teken staat van jouw missie hier op aarde. Blaas hem jouw ‘cloud’ in en laat het daarna los, want je mag het universum alle ruimte geven om hem in vervulling te laten gaan. Kies goed, duidelijk en niet ellenlang, want dan raakt het universum in de war en kan de uitkomst anders worden dan je had gehoopt. Schrijf jouw wens op, kijk waar je kan inkorten en kies alleen positieve woorden. Lees hem daarna hardop op en zie wat er gebeurt. Succes!

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *