Het nieuws van 11 december 2018

Energie een duur grapje

Gisteren 11 december 2018 in het nieuws. Onze energierekening gaat omhoog. Niet een beetje, nee, het kan oplopen tot een paar tientjes per maand. Wat een prachtig voorbeeld van de verrijkings- en de machtsstructuren die er zijn.

Dit is de uitleg en die is meerzijdig.

Als energie of stroom duurder wordt gemaakt, dan gaat de mens nadenken over hoe het goedkoper kan. Wat staat hoog op de agenda van de politiek? Dat iedereen zonnepanelen MOET nemen. Die overigens zwaar ongezond voor je zijn, maar dat terzijde. Mensen worden zo richting de zogenaamd duurzame oplossingen geduwd en er wordt nog meer geld uit jouw zakken geklopt.

Wat is het gevolg als iedereen zonnepanelen op zijn dak heeft? Dat inderdaad de kosten dalen en dat je minder van jouw energieleverancier nodig hebt. Dat heeft tot gevolg dat de energiemaatschappijen hun inkomsten zien kelderen. Paniek en angst slaat daar toe, want ook energiemaatschappijen behoren tot de derde dimensiewereld waar geld, macht en ego regeren. Angst creëren en in angst leven hoort daar onlosmakelijk bij. Ook voor deze bedrijven. Daarom moeten mensen zoveel mogelijk afhankelijk gemaakt worden van stroom, zodat de machtsverhouding in stand kan blijven.

De maatschappijen willen hun bestaan waarborgen. Dat is de reden waarom er steeds meer apparatuur met stekkers verschijnt. Tot aan de auto’s toe. Als je je auto elke keer moet opladen, voordat je ermee kunt rijden, wordt je voor je vervoer afhankelijk gemaakt van stroom. Als je koffie wilt zetten, wilt bellen, tv wilt kijken, wilt fietsen en ook wilt koken, want we moeten allemaal massaal van het gas af, dan heb je stroom nodig. Hoe meer stroom we verbruiken hoe beter, want dan leveren jouw zonnepanelen uiteindelijk helemaal geen voordeel meer op en kunnen deze bedrijven gewoon doorgaan met de plundering van jouw portemonnee én Moeder Aarde.

CO2-uitstoot en klimaatverandering een farce
Mensen over laten gaan op elektrische auto’s om daarmee positief bij te dragen aan het klimaat is een farce! De productie van een elektrische auto is velen malen duurder, vervuilender én verwoest Moeder Aarde nog verder, omdat er voor de fabricage van de zeer sterke accu’s andere bronnen worden gebruikt die van Moeder Aarde worden ontfutseld (zie de link hieronder en zie ook dat China hier weer de grootste vinger in de pap heeft als het om ‘afhankelijkheid creëren’ gaat) dan de huidige te laten rijden. De uitstoot, of vervuiling, die auto’s inclusief vrachtwagenverkeer met zich meebrengen vormt slechts een druppel op de gloeiende plaat. Als je alle vervuilende uitstoot bekijkt dan vormt autoverkeer nog geen 5%. Dat betekent dat 95% veroorzaakt wordt door andere bronnen. Zoals bijvoorbeeld fabrieken die ons knutselvoedsel maken, de megastallen met dappere dieren die hun lot dragen, de energiemaatschappijen die doodleuk doorgaan met kolenmijnen, de fabricage van zonnepanelen, elektrische auto’s én alle andere producten waar accu’s en batterijen voor nodig zijn.

Toen ik zocht op de bronnen die voor accu’s nodig zijn, kwam ik op deze link. Ik vertrouw volledig op wat ik doorkrijg, maar ben altijd nieuwsgiering naar de onderbouwing en omdat ik echt niet weet waaruit een accu bestaat, behalve dat er accuzuur in zit, was dit het antwoord dat ik vond op duurzaambedrijfsleven.

Dan nog een andere link van autoblog naar wat achtergrond over lithium-ion batterijen (de oplaadbare variant), die onder andere toegepast worden in auto’s. Hier staat letterlijk wat ik al eerder heb mogen communiceren dat zout een belangrijk ingrediënt is en dat onder andere in Zuid-Amerika de Chinezen complete prachtige zoutvlaktes aan het verwoesten zijn om maar aan deze grondstof te komen. Lief mens, wordt toch wakker!

Waarom is er zoveel aan de hand in de ruimte?
China lanceert naar de achterkant van de maan, Elon Musk van Tesla schiet ook van alles de lucht in, Europa wordt wakker en wil een eigen satellietprogramma gaan starten, omdat het anders te afhankelijk wordt van de grootste spelers op aarde, de VS gaat naar Mars. Voor degenen die het nieuws gevolgd hebben en oplettend hebben geluisterd, hebben gehoord dat 2/3 van de missies naar Mars is mislukt. Dat betekent dat 1/3 wel is gelukt en men dus al veel vaker op Mars is geweest! Maar deze landing werd wereldkundig gemaakt alsof we voor de eerste keer op de maan stonden. De mensheid wordt voor de gek gehouden.

Als je Mars bekijkt ten opzichte van de aarde dan is het een veel kleinere planeet. Wat wordt onderzocht? De evacuatie van de elite naar een andere plek op het moment dat Moeder Aarde volledig verwoest is geraakt. En ja, als je het in verhouding bekijkt, dan kunnen we inderdaad niet met zijn allen mee. Gezien de machtsstructuren zullen de hoge piefen een kaartje kunnen bemachtigen en de rest moet maar zien. Er wordt niet voor niets gesproken over de 6th mass extinction. Die zit er echt aan te komen als we zo doorgaan met plunderen, vervuilen, wegwerpen, kopen, kopen, kopen, knutselvoedel eten, enz en de oorzaak zijn wij zelf. Het is niet de bedoeling om je je als mens slecht te laten voelen, maar je wel bewust te maken WAAR je aan meewerkt als je je ogen niet opent en het grotere plaatje ziet. Wil jij Moeder Aarde doorgeven? Dan is alle hulp die jij als individu kan bieden heel erg gewenst.

Terug naar de elektrische auto. Of eigenlijk beter gezegd terug naar alles wat op batterijen (accu’s) functioneert. Grondstoffen. Bijzondere grondstoffen waarvan al zoveel uit Moeder Aarde is onttrokken dat schaarste sowieso zal optreden. Zeker als we allemaal elektrisch MOETEN gaan rijden wereldwijd. Denk nog even aan het % dat het verkeer bijdraagt aan de CO2-uitstoot en de onzin van deze beweging waar we langzaam in gedrukt worden. De vraag is dus: waar halen we deze grondstoffen vandaan als ze opdrogen?

Moeder Aarde bestaat voor 2/3 uit water. Laten we gaan mijnen in de zeeën, want daar ligt nog onontgonnen gebied waar deze grondstoffen zich misschien wel bevinden. Welke gevolgen gaat dat met zich meebrengen als je het over het ecosysteem daar hebt? Opengereten bodems, die de voedingsbron en huisvesting vormen voor veel dieren. Lawaai, vervuiling.

O, lief mens, Moeder Aarde wordt hier zooo verdrietig van. Als ik naar haar kijk, zie ik een verdrietig liefdevol gezicht. De wens dat zij kon praten, zoals wij met elkaar praten. Dat meer mensen haar stem zouden horen als een soort megafoon die uit de ruimte schalt. Maar dat kan zij niet op die manier. Toch kun je haar horen, voelen en zien net als ik, maar daarvoor moet je je eigen bronnen aanboren. Bronnen die jij als lichtwezen van nature in je hebt. Maar waar we vakkundig van worden afgeleid, door alles wat om ons heen is te focussen op het overactief maken van ons hoofd. Je te verbinden met haar liefdevolle energie. Haar te helpen met jouw liefdevolle energie en je in te zetten voor haar behoud en alles wat op en in haar leeft, inclusief jeZELF.

Alles naar de maan
China heeft misschien een oplossing voor het grondstoffentekort. Er is uit onderzoek gebleken dat meteorieten die op aarde zijn ingeslagen bepaalde zeldzame grondstoffen bevatten. Dus als deze afkomstig zijn vanuit de ruimte en misschien wel van planeten dan biedt dat een nieuw potentieel om buiten onze dampkring het universum te gaan verwoesten. Welke planeet is het dichtste bij de aarde? De maan. Mijnen op de maan een sprookje? Denk dat maar niet. Dit is de reden waarom China naar de achterkant van de maan gaat. Om te kijken of ze daar vinden wat ze hopen te vinden. Kun jij je een wereld voorstellen zonder maan? Of een maan die van soortelijk gewicht veranderd en daardoor uit balans raakt? Gelden de wetten die op Moeder Aarde van toepassing zijn ook op andere planeten? Weet dat wij hier zwaartekracht hebben. Mars en de maan niet. Lief mens, er wordt je gevraagd na te denken. Wil je nog echt zo graag die knappe elektrische bolide op de stoep hebben staan? Jouw kinderen laten spelen met al dat speelgoed op batterijen (want daar komt ook steeds meer van)? Ziekmakende zonnepanelen op jouw dak installeren?

Wij bepalen en creëren
Vergeet niet dat we op elk moment zelf deze ontwikkelingen een halt kunnen toeroepen. Als er geen markt voor is, dan wordt het niet meer gemaakt. Simpel. Wat de machtsstructuren die deze aarde regeren zijn vergeten is dat hun eigen machtssysteem niets meer waard is als de mensheid weigert mee te werken. Kijk naar de angst (2e en 3e dimensie) die terugslaat op de Macron in Frankrijk door de opstand van de gele hesjes. Vanzelfsprekend is deze beweging deels ook gemanipuleerd door de machthebbers. Zij zorgen dat degenen die verwoestingen aanbrengen aan eigendommen van anderen (2e en 3e dimensiezielen) op de achtergrond opgeruid en gestimuleerd worden, waardoor de hele beweging in een kwaad daglicht komt te staan. Alles met de hoop de angst weer terug te leggen bij de mensheid en de hoop dat het dan stopt. Maar het is een kwestie van tijd dat de mensheid zich gaat realiseren dat we steeds harder moeten werken voor minder. Het tijdperk van de slavernij zal tot een einde komen. Mede door de dapperen die opstaan en zeggen dat het genoeg is geweest. Tot slot nog deze video die heel mooi visualiseert hoe je een pyramide kan laten omvallen.

 

Heeft deze tekst jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan het schrijven van dit soort artikelen. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen die ook zoekende zijn.

Mocht de tekst je antwoorden/inspiratie geven en je vindt dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook (helaas nog) op basis van centjes die je kunt missen. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Eén antwoord op “Het nieuws van 11 december 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *