21-05-26 volle maan(d) kaartlegging

Update 26-05-21
Heb je meegedaan op social media of via de nieuwsbrief?
De omgedraaide kaarten en de bijbehorende boodschappen staan hieronder. Scroll naar beneden om ze te zien/lezen.

De volle maan(d) kaartlegging, vooruitlopend op de volle maan dit keer. De energie is hoog. Er zit verwachting in de lucht. Dat we massaal terug gaan naar ‘normaal’. Dat lijkt tijdelijk ook zo te zijn. Het is jouw kans om maximaal te genieten. Op vakantie te kunnen, terrasjes te pakken, jouw plannen daadkracht bij te zetten, stappen te ondernemen als je jouw leven wilt omgooien. Beweging. Zowel in het aardse veld als in het spirituele. Deze volle maan(d) kaartlegging is bedoeld om jou te helpen.

Dus, doe je (weer) mee?

Zo werkt het:
Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten (niet stiekem switchen, omdat jouw hoofd dat zegt)

Lees hieronder wat jouw keuze voor boodschap meebrengt.

De boodschappen

210526 volle maan kaartlegging uitjebewust
Klik om te vergroten

1 Pauze

Er staat een pilaar voor je neus met een hele grote rode knop erop. Je mag er deze keer een flinke ram op geven. Het is de pauzeknop. Kijk naar de kaart en kijk naar jezelf in de spiegel. Zie je overeenkomsten? Controle proberen te houden over situaties, de regie die jouw hoofd heeft over wat je allemaal wel niet moet, mensen, die aan je trekken, omdat jij altijd behulpzaam bent. Misschien is het allemaal wel even genoeg. Constant in beweging, constant in het denken, dat is geen ZIJN. Maak eens wat ruimte voor jeZELF. Stilte, de natuur, een verwenmoment door te doen wat jij leuk vindt. Een taartje te eten, te proosten op het leven, een maskertje te nemen of een bubbelbad, op de bank kruipen of in bed en gewoon gaan slapen als je daar zin in hebt, buiten te ZIJN en je te verwonderen over alles wat leeft inclusief jij.

Deze tijd is een vreemde tijd, waarbij je goed over jeZELF mag waken en dat is zeker niet makkelijk. Als je deze kaart gekozen hebt, dan is het zaak dat je beter op jeZELF past, zodat jouw energie, jouw energetisch wezen, jouw gezondheid in optimale conditie blijven. Stress, zorgen, angst. Het zijn lage energetische frequenties, die jouw complete ZIJN beïnvloeden en je uit balans halen.

Zorg voor meer evenwicht. Doe wat voor jou goed voelt. Blijf niet jouw grenzen over gaan vanuit jouw liefdevolheid voor anderen. Jouw liefdevolheid mag je ook eens lekker voor jeZELF inzetten. Gewoon jeZELF pamperen. Even bijkomen. Dan kom je meer of weer beter in verbinding met de universele flow, waarbij alles meer vanzelf gaat, je beter inzicht hebt en dus beter weet wat de vervolgstappen zijn in jouw leven.

Het kan ook zijn dat je in een situatie zit, waarbij je een gevoel van stilstand hebt. Dat je niet vooruit lijkt te komen. Zo’n tijdslot is er niet voor niets. Het geeft je de ruimte om alles gewoon even te laten ZIJN. Soms kunnen dingen nog niet plaatsvinden, omdat de tijd nog niet juist is. Aan jou om hier geduld te oefenen en door te gaan met waar jij warm voor loopt.

De puzzelstukjes zullen echt op hun plek vallen en jij kunt nu niet overzien hoe dat vorm krijgt of op welke manier het plaats zal vinden. Door je zorgen te maken, te piekeren, antwoorden te zoeken op het hoe en waarom, waar je toch geen antwoorden op weet, is zinloos en zonde van jouw tijd, want je vergeet te leven in het NU en dat vorm te geven.

Was je vergeten dat alles wat je vandaag doet, denkt en zegt jouw morgen creëert? Heb berusting lief mens dat alles voor jouw hoogste goed zal uitpakken. Dus pak jouw tijd en besteed deze wijs.

2 Zekerheid

Ken je de uitspraak in de beleggingsscene? ‘Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst’. Dat geeft precies aan wat de kunst van het leven is. De kunst van het leven in het NU. In het moment. In elk moment. Luchtigheid, plezier, verwondering. Oei, dat is moeilijk. Maar, lief mens, niet onmogelijk. Elke minuut die voorbij tikt, is verleden. Hoe heb jij hem besteed?

Op dit moment wordt het energetische veld van onzekerheden lustig gevoed door de mensheid zelf, die zorgen en angst als leidraad nemen voor hun leven. Mede door wat er zich in de wereld afspeelt en hoe dat dagelijks op ons netvlies wordt geknald door welke media dan ook. De vraag aan jou als vrij mens is: ga je erin mee? Blijf je jeZELF voeden met dit alles, of switch je gewoon off? Leg je jouw focus op een betere toekomst met een gezonde mensheid vanuit een natuurlijke immuniteit?

Wat neem jij als zekerheid? Er zijn slechts een paar zekerheden in het leven. Dat is onder andere dat je hier nu bent. Op dit moment en dat je tijdig moet eten en drinken, dat je op tijd naar het toilet moet, jouw lijf voldoende slaap mag geven en dat je ooit een keer de planeet gaat verlaten. Dat zijn de dingen, die vaststaan. De rest is eigenlijk geheel vormvrij en jij kunt ermee doen wat JIJ graag wilt.

Dat is best eng, want we zijn allemaal opgevoed in een ‘huisje, boompje, beestje’ cultuur en allemaal hebben we die weg ook gelopen of lopen die nog steeds, terwijl er innerlijk iets kriebelt dat het toch niet helemaal klopt. Wat doe jij daar op dit moment mee?

Zekerheid heeft ook te maken met vertrouwen. Het ‘zeker ZIJN’ van jeZELF. Feilloos te vertrouwen op jouw intuïtie en deze niet meer aan de kant te schuiven, maar adequaat actie te ondernemen. Ook al lijkt het gek, snappen anderen er geen snars van en oordelen ze misschien over de keuzes, die jij maakt.

Kijk naar de liefdevolle wezens op deze kaart. Ze zijn met de boom vereenzelvigd. Staan goed geworteld op een hoog punt, waarbij ze weids uitzicht en overzicht hebben. Als jij daar zo zou staan, wat zou je dan zien?

Zie je ook het oog in de stam? Dat heeft te maken met focus hebben en houden. Er zijn nieuwe betere vooruitzichten op komst als jij jouw innerlijke drive volgt en daaruit gemotiveerd aan de slag gaat. Volg de invallen, die je ontvangt. ‘Denk’ (hoofd) er niet te vele over na, maar volg de flow die vanuit jouw hart stroomt.

3 Toon je altijd op je best  

De joggingbroek, de onesie, de slobbertrui. Het zit zo lekker en je hoeft er ook geen afstand van te doen, maar je kan het geheel wel opleuken. Deze kaart laat je zien dat je best wat kleur aan jouw leven mag toevoegen. Niet dat je jouw haar paars moet verven hoor, maar steek er eens een bloem in. Hang ketting of een edelsteen om of een armband. Of voor de heren de keuze voor een leuk oranje kraagje, gekke gekleurde gympen en flitsende riem. Het grijze muis gehalte dat velen uitstralen mag aandacht krijgen.

Van binnen weet je dat je een kleurrijk persoon bent, maar straal je dat ook uit? Ver buiten jouw comfortzone waarschijnlijk. Kies eens wat je aantrekt op basis van hoe je je voelt. Kleuren helpen je je goed te voelen. Ook als je ze eet en/of drinkt. “Huh?” Jazeker. Eet eens geel, oranje, rood, groen en blauw. Voel waar jij behoefte aan hebt. Het is een afspiegeling van wat jouw energetische ZIJN (chakra’s) nodig heeft. Probeer het maar of misschien deed je dit onbewust al.

Het wegcijferen van jeZELF mag nu wel een keer stoppen. Je mag jouw gevoel volgen. Ook hier geldt, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Het heeft vooral met jou ZELF te maken of die zich hier iets van aantrekt (grappig, kleding trek je ook aan).

Zie je op de kaart hoe de zeemeermin samen met het zeepaardje plezier heeft? Dat is ook voor jou weggelegd als je durft jouw ware kleuren te tonen. Dat je vol overgave jouw gevoel volgt en niet met minder genoegen neemt dan je verdient.

Deze kaart heeft ook te maken met je best doen. Je best doen om standvastig te ZIJN in jouw keuzes, jouw koers te bepalen en deze te blijven volgen als dat voor jou goed voelt. Je geheel los te koppelen van wat jouw hoofd allemaal inprent aan vragen en twijfel. De beren, die het constant op de weg zet gewoon lekker terug het bos in te sturen. Doe je best in het tonen van jeZELF als liefdevol wezen. Naar jeZELF eerst en dan naar anderen. Je bereikt het meeste als jij op jouw best bent toch?

4 Geef steun

Lief mens, deze kaart laat je zien dat ‘steun geven’ iets heel anders is dan ‘redden’. Als liefdevol mens zit het in je verankerd dat je het liefst iedereen wilt redden. Mensen behoeden, of op jouw werk situaties, waarvan jij de afloop al kan zien, probeert te voorkomen. De zoemer gaat. Hoor je hem? Niet doen. Dat ‘redden’ is iets van jou waar je een ander inzicht op mag krijgen. Ieder mens heeft een eigen verantwoordelijkheid en maakt aan de hand daarvan keuzes.

Je hoeft mensen niet over te halen om het anders te doen, of andere keuzes te maken. Ook al neem jij waar, op jouw eigen unieke manier, dat het misschien niet het beste is wat gekozen kan worden. Ieder mens mag lessen ervaren.

Aan jou om te leren dat welke keuze er ook gemaakt wordt, deze altijd goed is. Zelfs al gilt jouw hart: “Niet doen!” En dan volgt het vervolg hierop. Steun geven. Als je vol in jouw liefdevolheid kunt gaan staan, dan kun je ongeacht de keuzes, die gemaakt worden, steun verlenen. Naast iemand gaan staan en vanuit liefde diegene ondersteunen. Dit is een prachtige levensles voor jou en ook voor de ander.

Het kan ook zo zijn dat je om raad gevraagd wordt. Dan is het een ander verhaal. Deze persoon staat open om te ontvangen en doet een beroep op jou. Geef dan steun. Bijvoorbeeld in de vorm van een luisterend oor in plaats van meteen oplossingen te spuien, want ook dat zijn we gewend geraakt, maar is vaak niet wat de ander nodig heeft.

Als je anderen om jou heen succes ziet hebben en bij jou blijft het uit, lukt het jou dan om met hen mee te voelen en vol overgave hen het succes te gunnen? Niet? Dan zegt dat iets over jou en word je een spiegel getoond, dat je met dit onderwerp aan de slag mag. Afgunst heeft een lage energetische frequentie en past niet bij jouw ZIJN. Leer om dit los te laten, zodat succes ook jouw leven in kan stromen.

Steun geven heeft ook te maken met delen, onvoorwaardelijk geven. Aan de natuur bijvoorbeeld. Zorg voor een fijne tuin met biologische planten en bloemen, zodat je het insectenrijk steunt om zich te herstellen. De vogeltjes voert met biologisch vogelvoer. Zet jouw energie in om iets goeds te doen voor de wereld. Een bejaarde helpen oversteken, een boodschapje doen, dat telefoontje plegen naar die vriend of vriendin, want je hoort dat al een tijdje, maar door je dagelijkse beslommeringen, die je meer prioriteit geeft dan nodig, trekken zij aan het kortste eind.

Het blijft wel zaak om goed te voelen aan wie of waaraan je steun geeft. Als het jou alleen energie kost, dan klopt het niet en maak dan andere keuzes, waardoor je jeZELF steunt om in balans te blijven. Dit kun je alleen voelen. Dus check altijd waar je wel en geen energie aan wilt besteden of wat je wel of niet wilt steunen.

5 Houd je kinderlijke geest

Ga je mee schommelen? Hoe lang is dat eigenlijk geleden? Kom je soms in de verleiding? Doe het! Als kind is de wereld een wondere wereld. Ben je nog veel meer verbonden met het pure en is het leven een ontdekkingsreis. Hoe staat jouw gezicht op dit moment? Serieus waarschijnlijk.

Het is aan jou om opnieuw contact te maken met jouw kinderlijke verwondering. Te spelen. En dat vinden anderen raar. Zeker, maar stiekem willen zij dat ook, maar durven ze het niet. Ga eens huppelen als je voelt dat je daar zin in hebt. Bouw een zandkasteel op het strand. Druk je neus in de rozen van de buren. Niet ongezien, maar vol in het licht. Kijk om je heen en verwonder je over de natuur. Ga in het gras liggen en tuur naar de wolken. Trek gekke bekken met vrienden en lig dubbel van het lachen. Er is ons als mensheid zoveel afgeleerd, terwijl het er allemaal gewoon mag ZIJN. Het enige wat jij hoeft te doen is je vrij te voelen om het te doen.

Je zult voelen dat als jij dat ‘verplichte serieuze’ meer laat varen en een energiestroom op gang komt, die een soort verlichting van de verplichting brengt. In de natuur zijn alle vormen van licht vertegenwoordigd. Licht dat jouw ‘verlicht’ en jou innerlijke ZIJN voedt, zodat je meer kan stralen. Als kind ben je onbevangen en vertrouw je helemaal op jeZELF. Gewoon, omdat jouw hoofd nog niet heeft geleerd overal bij stil te staan en te gaan wikken en wegen. Twijfel, zorgen en angst bestond toen gewoon niet.

Wat zou er gebeuren als je hier opnieuw contact mee maakt? Je mag gewoon gaan hoor en je openstellen voor het wonderlijke dat deze wereld je te bieden heeft. Misschien ben je dan ook wel een voorbeeld voor anderen en werkt jouw gedrag aanstekelijk, waardoor een veel groter effect tot stand komt dan dat jij nu kunt vermoeden. Iets waar deze wereld echt wel behoefte aan heeft. Durf jij?

6 Machtiging

Op de kaart zie je links donker en woelige baren. Rechts licht en een kleurrijke weg. Dit heeft te maken met de overgangsfase waar de hele wereld zich in bevindt en jij waarschijnlijk ook. Wat is jouw weg? Wat doe je hier? Waar ga je naar toe? Wat kleeft er nog aan je?

Tijd voor actie. Ruim oude dingen op letterlijk en figuurlijk. Blijf niet vasthouden aan dingen, waarvan je weet dat de functie allang verloren is. Je mag nu echt verder gaan op jouw weg en daar is geen ruimte meer voor oud. Hoe meer jij vast blijft houden of wilt blijven controleren hoe minder ruimte er is voor nieuw.

Kijk naar de dame op de kaart. Zij kijkt niet terug, maar vooruit. Daar waar het licht en zorgeloos is. Hoe geef jij dat in jouw leven vorm? Hoe help jij de wereld om hier te komen? Gebruik je affirmaties, zet je liefde en licht in de wereld? Hoe zorg jij voor het herstel van de planeet?

Wie machtig jij of heb jij gemachtigd om een afhankelijkheid te creëren? Een afhankelijkheid waardoor je eigenlijk een soort of vast of ‘stuck’ komt te zitten zonder dat je een uitweg ziet? Afhankelijkheid heeft iets donkers. Het draagt macht in zich. Over jou, over jouw leven. Is dat de bedoeling? Voel lief mens!

Als het niet klopt, maak dan andere keuzes. Ook al zijn die doodeng en moet je misschien heel veel loslaten wat vertrouwd is. Weet dat je geholpen zult worden, op welke manier dan ook. Geld kan hier een rol in spelen. Met ‘denken’ in tekorten bereik je niets. Je houdt alleen het oude in stand.

Krijg je ingevingen waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Volg ze op. Ook al brengen ze onzekerheden met zich mee. Het is de bedoeling dat je hierdoor (nog meer) leert te vertrouwen op jouw intuïtie en zult ervaren dat er voor jou wordt gezorgd. Dat klinkt toch veel beter dan ‘je zorgen maken’ over wat wegvalt of waar mogelijk een tekort op kan ontstaan? Weet dat wat jij vandaag wegzet in jouw ‘cloud’ een onweerswolk kan vormen of een stralende blauwe lucht vol zonneschijn. Jij kiest.

7 Verlichting

Ik hou van jou tot de maan en terug. Je wordt geliefd. Waarschijnlijk heb je meer dan 1 kaart gekozen en geeft deze kaart aan dat als je aan de slag gaat met de andere verlichting op komst is. Dat kan in het spirituele en/of materiële

veld plaatsvinden.

Zoals de volle maan, en zeker deze, de wereld fel verlicht, laat deze kaart je weten dat je op de goede weg bent. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt en dat geldt universeel net zo. Het is aan jou om je over te geven aan de universele flow, die ook in jouw leven gaat manifesteren, zolang je jouw intuïtie volgt en deze vol vertrouwt.

Het loslaten van het lijden onder de regie van het hoofd naar jouw leven leiden vanuit gevoel (hart) zal zijn vruchten afwerpen. Je hoeft er alleen maar in te geloven. Zolang je dat niet doet of (nog niet) kan, om welke reden dan ook, gaat alles niet zo snel als zou kunnen. Maar wat heb je eigenlijk te verliezen.

Het gaat om vastberadenheid. Ergens voor gaan. Kies en onderneem actie. Is het resultaat niet als je verwacht? Of blijft het uit? Als je zeker weet dat dit jouw weg is, dan is het nog niet het juiste moment en is geduld gevraagd. Als je niet zeker bent, dan mag je bijstellen en vanuit jouw diepste gevoel verder finetunen, zodat 1 op 1 kan manifesteren wat je voor ogen hebt.

Jij kunt dit. Je hebt het al eerder gedaan. Misschien in dit leven, misschien in een ander. Je bent nu hier om het nog beter te leren. De maan verlicht jouw weg het enige dat jij hoeft te doen, is op de vleugels van de kever te klimmen en die zonnige en kleurrijke toekomst in werkelijkheid vorm te laten krijgen.

Heeft deze kaartlegging jou geraakt? Jou de antwoorden gegeven waar je op dit moment naar zocht? Dan kun je iets terugdoen, door te helpen mij meer tijd te kunnen besteden aan dit werk. Hiermee draag je ook bij aan het helpen van anderen, die ook zoekende zijn.

Heb je antwoorden/inspiratie gekregen en vind dit iets waard, dan ben je vrij om je waardering te delen. Dat mag in gewoon in woorden, maar ook op basis van een donatie. Je kunt dan iets overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *