7-daagse Kaartlegging VOORBEELD

Om je een VOORBEELD te geven van een 7-daagse Kaartlegging, zie je hieronder wat het in KAN houden, want elke kaartlegging is uniek en toegespitst op de deelnemers van die datum.

Dag 1

1-Voorbeeld-7-daagse-kaartlegging-uitjebewust

Goede morgen lief mens,

Dank je voor jouw deelname aan de 7-daagse en jouw bijdrage hieraan.

Bij deze direct de eerste kaart, of beter kaarten, want het zijn er 2. Ik weet nooit wat het Universum te vertellen heeft vooraf en deze 2 floepten eruit. Zie bijlage.

Wat het allerleukste is, is dat je de tekst van deze 2 kaarten achter elkaar door kan lezen:

1 Vergroot je energie
2 Je bent het waard

Dus Vergroot je energie, je bent het waard!

En daar draait het blijkbaar om. Waar mag jij beter op letten? Op JeZELF.

Als je kijkt naar de kaart ‘Vergroot je energie’, zie je dat het gezicht van het lieftallige wezen een beetje bleekjes ziet, een beetje leeg. Maar ze heeft een krachtige energiebol vast, waar ze zich aan kan opladen. Wat zou jou helpen om weer meer in jouw energie te komen? Iets leuks doen, waardoor je het gevoel krijgt dat je leeft? iets waar jij echt plezier aan beleefd? Of misschien moet je gewoon eens in de relax stand. In plaats van maar door te rennen, letterlijk of misschien alleen in jouw hoofd. Ratel de ratel, druk is het daar zeg! Stop, lief mens, pak eens wat tijd voor jeZELF. Gooi die telefoon aan de kant en ga de natuur in. Zit tegen een boom of op een stronk. Kijk hoe de herfst zich ontwikkelt. Het is belangrijk dat je je even ontdoet van allerlei dingen buiten jeZELF. Ook het internet misschien…

Je energie vergroten is in ieder geval niet gaan shoppen in een drukke stad. Maar ‘je bent het waard’ kan weer wel zijn dat je een mooie bos bloemen (let op biologisch) voor jeZELF koopt. JeZELF een cadeautje doet, met iets waar je lange tijd wat aan hebt. Dus geen spullen, die na een week alweer jouw geluksgevoel of blijdschap verloren hebben. 

Je bent het waard… Hoe zit  het met jouw eigenwaarde gevoel? Wat gun je jeZELF? Beter dan dat het nu is? Maar als je er zelf niet in geloofd, dan gebeurt er eigenlijk ook niets en blijf je een beetje rond dobberen. Terwijl je eigenlijk helemaal in jouw element kunt komen als je maar aandacht aan jeZELF besteedt.

Echt, de sleutel zit in JIJ eerst en dan de rest. Als jij niet goed in balans bent of futloos, hoe kun je dan stralend zijn voor iets of iemand anders? Oh, je kunt best heel lang jouw reserves aanspreken hoor. Daar zijn wij mensen een ster in. Maar het is niet zoals het mag ZIJN.

Dus deze 2 kaarten geven je de aftrap en de reminder dat je jeZELF op de eerste plek mag zetten. Wat anderen ook vinden of denken. Nee, zeggen is gewoon een antwoord als je iets gevraagd wordt, waar je eigenlijk geen zin in hebt of waarvan je vooraf al weet dat het je niet voedt. Nee, zeggen tegen anderen, maar ook tegen jeZELF.

Diep van binnen weet je dat het zo werkt, alleen zijn er nog onderliggende dingetjes, waardoor je steeds nog dat stapje van jeZELF afzet , in plaats van ernaar toe. Bij deze even helder en duidelijk. Je bent niet egoïstisch als je vanuit liefde voor jeZELF voor jeZELF kiest. Misschien zien anderen dat zo. Niet interessant. Als jij van binnen maar weet dat jouw ‘behoud’ het belangrijkste is wat er is. Dus weg met twijfels, schuldgevoel, ‘denken’ (hoofd) dat je dit of dat moet, omdat anders…

Vergaat de wereld als je nu tijd voor jou neemt? Of precies dat kiest waar jij blij van wordt en energie van krijgt? Nee toch?

Dag 2

2-Voorbeeld-7-daagse-kaartlegging-uitjebewust

Goede morgen lief mens,

Vandaag en ook na de nieuwe maan een beetje een sprong in het wat diepere. Ik heb mijn Franse set kaarten gevraagd.

Ancètres, oftewel de ouden, degenen die ons voorgingen, maar ook wij zijn voorgangers voor degenen die weer na ons komen. Het is een oneindige keten, tenzij de mens geen voortbestaansrecht meer heeft op deze planeet. Daarbij wordt in het midden gelaten OF dat zou gebeuren en HOE.

Moeder Aarde weet wel 1 ding zeker. Waar de maatschappij nu op aanstuurt is niet het beste wat voor de mensheid zou kunnen manifesteren. Ons geloof in technologie (AI/matrix), robotiseren, het manipuleren van DNA (mens, dier, planten, het weer), de verleiding van onze hebzucht en tomeloze nieuwsgierigheid (zie je de slang?) gaat echt grenzen over, waarbij we Moeder Aarde als ondergeschikt en onbelangrijk beschouwen en onze verbinding daar steeds meer mee zullen verliezen. Tenzij we anders gaan doen en vooral laten.

Degenen die ons voorgingen, hebben belangrijke lessen voor ons. Misschien mag jij eens kijken in jouw familielijnen. Zijn er thema’s, die steeds maar terugkerend zijn? Vertrouwen, narcisme, verslaving, niet gehoord worden, misbruik en ook jeZELF niet waardevol vinden. Zie de kaart ‘Je bent het waard’ van gisteren. Dan heb jij de schone taak om dit thema voor de generaties voor én na jou op te lossen, zodat het karma op de hele lijn geheeld wordt en er een stuk verlichting plaatsvindt in een veel groter geheel. Iets dat de wereld op dit moment heel hard nodig heeft.

Het kan ook juist betrekking hebben op jouw eigen incarnaties. Want stiekem is het zo zijn dat jij jouw eigen Antcestor bent. Je eigen voorganger. Of je bent nu hier, omdat je uit de toekomst komt en weet waar het naartoe kan gaan, om dingen zoals in Back to the Future, recht te zetten, zodat het hoofdstuk ‘de mens op aarde’ een andere afloop mag krijgen en de keten doorgezet mag worden.

Veroordeel niets. Dat voegt niets toe. Kijk waar jij kan bijdragen. Kijk ook naar wat jouw voorgangers hebben meegemaakt, hoe ze bijvoorbeeld geleden hebben (oorlogen, honger, rampen, ziekten). Daarmee hebben ze voor jou een weg vrijgemaakt, want dat lijden hoef jij niet meer te doorstaan.

Als je dit allemaal tot je neemt, dan weet je meteen waarom JIJ zo waardevol bent als schakel (zie de handjes die elkaar opvolgen) in het grote geheel.

Loop je in het kijken en ontdekken van thema’s  en het verlichten hiervan tegen dingen aan, waar je jouw vinger niet goed op kan leggen? Dan kunnen we samen kijken in een consult welk inzicht hierbij hoort en wat jouw rol daarin is.

Mooi dag gewenst!

Dag 3

3-Voorbeeld-7-daagse-kaartlegging-uitjebewust

Goede middag is het alweer lief mens,

Vandaag krijg je 2 sjamanistische tools aangereikt. De Ratel en de Staf.

Heel grappig, want ik ben de slang aan het schrijven en ook daar komt de Ratel in voor. Maar wat mag deze voor jou betekenen op dit moment?

De Ratel:

Hoofd… dat is wat ik hoor. Ratelen in jouw hoofd. Te veel? Te snel? Dat stemmetje dat steeds maar aan het woord is, terwijl jij liever vanuit jouw hartsverbinding in het leven wil (leren) staan? Laat de ratel jou helpen. Hij werd ingezet door oude stammen om verbinding te maken met het Universum én tegelijkertijd Moeder Aarde. De ratel heeft niet heel veel noten op zijn zang. Hij maakt eerder een constant geluid, waarbij je in een soort trance kan raken wanneer je steeds dezelfde ronddraaiende beweging maakt waarbij de uiteinden tegen de huid van de ratel komen. Zit jij misschien in zo’n situatie?

Dat je eigenlijk wel stappen wilt zetten, maar toch kiest voor de veiligheid van het constante? Het is maar net waar je jouw ‘instrumenten’ voor inzet. Want weet je, de ratel heeft namelijk wel meer noten op zijn zang. Je kunt hem in diverse snelheden hanteren en ook kun je hem heen en weer met flinke kracht of juist subtiel. Daarbij zullen de geluiden, die geproduceerd worden variëren, terwijl ze in basis gewoon ratel zijn.

Het gaat er bij jou vooral om dat je verder kijkt dan je neus lang is. Er is meer mogelijk, als je jouw energie misschien net even anders indeelt of op een andere manier toepast. Alles wat jij wilt bereiken, is er namelijk al. Je hoeft alleen maar het juiste ritme te ontdekken om het muziekstuk tot stand te brengen.

Dus stap uit jouw hoofd en de rondjes die je daarin maar blijft draaien. Ze voegen niets toe en helpen je niet verder. Schrijf op wat steeds in jouw hoofd zit, zodat je het los kan laten en er ruimte komt om andere dingen te ‘downloaden’. Blijf goed geaard, en voel altijd dat wat je waarneemt ook voor jouw hoogste goed is en daarmee ook voor anderen.

De staf:

Met de staf krijg je een hulpmiddel om jouw weg te vervolgen. Hij zal je steunen in welke richting je ook gaat. De staf is een krachtig middel om te kunnen manifesteren, ook wat nog niet zichtbaar is, maar zo gewenst. Hier gaat het wel om de balans tussen ego (ik wilt en ik zie een klein kind staan stampen) en ik zou graag vanuit dienstbaarheid aan het grotere geheel bijdragen. Het eerste voorbeeld is gebaseerd op jengelen, zeuren, forceren, trekken en duwen en dat is nou precies wat je niet hoeft te doen. Het tweede gaat over de flow van het leven, waarbij je WEL richting geeft, maar genoeg ruimte overlaat aan het Universum om het beste resultaat tot stand te laten komen.

Als je vraagt: “Ik wil een ijsje.” Dan kun je elk ijsje krijgen dat maar mogelijk is. Een waterijsje, een bolletje vanille of een chocolade ijsje wat je helemaal niet lust of een formaat dat je helemaal niet op kan in 1x. Maar het kan ook een zak ijsklontjes zijn. Geen idee waarom dit naar voren komt, maar het geeft precies aan dat je wel specifiek mag zijn. Als jij graag een aardbeienijsje wenst van 2 bolletjes in een bakje en dus niet in een hoorntje, dan moet het Universum dat weten. Hoe het vervolgens naar jou toe komt, daar geeft de staf dan weer richting aan.

De staf is niet alleen een oud sjamanistisch middel. Het wordt al eeuwen benoemd in allerlei overleveringen. Maar ook in sprookjes en bijv. Harry Potter, Lord of the Rings, enz. Een toverstaf. Degene, die hem heeft, is magiër. Jij hebt er ook 1  en dus ben jij ook magiër van jouw leven. Klinkt misschien absurd, maar je kunt creëren of jouw leven zo inkleuren hoe jij het leuk en fijn vindt. Hierbij is de staf een hulpmiddel en niet een middel an sich. JIJ moet ergens voor gaan en jouw hart volgen, de staf helpt je met de vormgeving en de manifestatie. Het is dus niet zo dat als jij met jouw stokje staat te zwaaien er morgen een vrachtwagen met goudstukken op de oprit staat. Helaas.

Gebruik jouw toverstaf dan ook met wijsheid, want je kunt met onvoorspelbare wensen en spreuken ook dat naar je toe trekken wat je nou juist niet gewenst had. Of het manifesteert half.

Dus de boodschap van vandaag heeft betrekking op uit jouw hoofd, in jouw hart, ontdek de diverse tonen op jouw muziekladder en creëer daarmee (met jouw virtuele toverstafje) wat jou leuk lijkt, waar je warm voor loopt. Wedden dat als je ervoor gaat, het gaat lukken?

Vergeet niet; alles is energie en die is vrij vormbaar.

Tot morgen.

 

Dag 4

4-Voorbeeld-7-daagse-kaartlegging-uitjebewust

Goede morgen lief mens,

Vandaag weer een bijzondere kaart. De Dondervogelclan.

Het voelt alsof een ieder, die deelneemt aan deze 7-daagse, op een soort kruispunt staat (net als de wereld in zijn geheel). Eerst het geloof in jeZELF met ‘vergroot je energie’ en ‘je bent het waard’. De kaarten van gisteren, die je mooie tools laten zien, mits goed gebruikt en vandaag de Dondervogelclan, met de steekwoorden: ophanden zijnde verandering, levenskracht en herbouwen (De nieuwe wereld? Jouw nieuwe wereld?).

In de kaartenset De Kracht van het Wiel, waar deze kaart uitfloepte, is deze kaart eigenlijk de meest heftige. Waarom? Omdat het over maken of breken gaat (en weer ook op het wereldtoneel). Wat ook terugkwam in de kaarten van gisteren. Het gaat over innerlijke wijsheid, geen uiterlijke informatie en intensieve kennisvergaring op welke manier dan ook. Het gaat over het op de juiste manier toepassen van deze wijsheid, vanuit jouw levensskracht, die in jouw hart opgeslagen ligt.

De dondervogel staat voor vuur, de bliksem, de feniks die herrijst uit de as. Het is een hele krachtige energie, die ook jij in je hebt en je wordt gevraagd jouw energie op een goede en opbouwende manier te gebruiken/in te zetten/in banen te leiden.

In het boekje, dat bij de kaartenset hoort, staat bij elke kaart een soort affirmatie of stimulerende tekst. Ik deel hem graag met je, omdat het precies dat is, wat je mag doen (als het met jou resoneert natuurlijk). Er wordt hier gesproken over ‘Grote Geest, dat heb ik veranderd in Universum van Licht, omdat dat breder en niet gericht op 1 is:

‘Universum van Licht help me de veranderingen te omarmen, die nodig zijn om volgens mijn eigen waarheid te leven. Ik waardeer de ongelooflijke kracht van de energie van de Dondervogel. Ik zal deze energie verstandig gebruiken om een beter leven voor mijZELF te creëren en een betere wereld voor al mijn relaties.’

Waarbij je relaties dan kan zien als de letterlijke relaties, die je met de mensen om jou heen hebt. Daar vallen dan ook zakelijke relaties onder en ieder ander in jouw netwerk. Je kunt het nog breder trekken. Jij bent verbonden met de hele mensheid (dood (antcestors/generaties van kaart 2) en levend), je staat daarmee dus ook in relatie. Al jouw inspanningen om beter te creëren voor jeZELF, creëert ook beter voor het grotere geheel. Hoe breed jij dat ook maar wilt trekken.

Welk pad ga je nemen? Blijf je waar je bent, omdat het vertrouwd en veilig voelt? Of gooi je het roer om en ga je je inzetten, of nog meer inzetten om die mooiere wereld te creëren? Wat heb jij in jouw mars en wat doe je daar nu mee? Kijk eens waar je nu aan bijdraagt en klopt dat met het plaatje om tot die mooiere wereld te komen? Wat kan beter? Wat kan anders? Je hebt ideeën. 100% zeker. Doe er iets mee, lief mens. De dondervogel maakt heel veel mogelijk, ook wat jouw hoofd misschien nu als onmogelijk voorspiegelt.

Ga eens in stilte. Kijk eens wat jouw diepste ZIJN jou te vertellen heeft. Over jouw ZIJN. Over jouw voorouders. Over jouw ideeën. Je hoeft niet te twijfelen, alleen maar te vertrouwen.

Ik ben reuze benieuwd wat er zich morgen aandient.

Voor nu een fijne dag gewenst.

——————————————————-

En zo krijg je 7 dagen achter elkaar kaarten die op dat moment van toepassing zijn. Ik hoop dat dit voor jou een goed beeld schept wat een 7-daagse Kaartlegging inhoud en wat je voor jouw donatie (naar draagkracht) krijgt.

Liefs Karen Bos