kids 4 – 12 jaar

Veel kinderen zijn op deze aarde geboren die hoog gevoelig (HSP) zijn. Dat uit zich vaak in heel druk of voor jou als ouder onbegrijpelijk gedrag. Deze kinderen zijn vaak heel creatief en hebben een grote fantasie. Alleen stilzitten is vaak een probleem of geconcentreerd ergens langere tijd mee bezig zijn. Ook met vriendjes/vriendinnetjes of op school loopt het meestal niet soepel, waardoor ze zich vaak een buitenbeentje voelen.

Deze kinderen zijn juist bijzonder. Terwijl de maatschappij ze vaak als lastig betiteld of ze in hokjes stopt met stickers op hun hoofd van autisme tot ADHD.  Als ouder is het soms moeilijk grip te krijgen en voor het kind is het net zo. In wat voor wereld is hij of zij terechtgekomen?

In een consult help ik jouw zoon/dochter meer in balans te komen en meer zichzelf te kunnen zijn. Er kan vrijuit gepraat worden over alles wat het kind bezighoudt en vaak zijn dat dingen die anderen niet begrijpen. Door meer inzicht te verschaffen in waarom ze zijn zoals ze zijn krijgen ze meer eigenwaarde.

Als je als ouder het moeilijk vindt om jouw kind op de juiste manier te begeleiden op zijn of haar mooie pad, dan kun je voor jezelf een regulier consult boeken. Je krijgt dan meer inzicht in jezelf en jouw kind en hoe je de relatie beter kan laten werken.

De duur van het consult wordt afgestemd op het kind. Of jij hierbij als ouder aanwezig bent, is afhankelijk van de leeftijd én de wens van het kind zelf.

In verband met een lang verblijf in Zuid-Frankrijk, zijn persoonlijke consulten alleen daar ter plekke mogelijk. Alle overige consulten zullen telefonisch plaatsvinden.

Een consult, in welke vorm dan ook, vindt altijd 1 op 1 plaats en is energetisch op het kind afgestemd. Waarbij de verbinding met de ouders wordt meegenomen.

Persoonlijk consult in Frankrijk (alleen voor kids)
Duur: maximaal 1,5 uur
Kosten: € 50,00

Telefonisch consult
Duur: maximaal 1 uur.
Kosten: € 50,00

Korte vraag of kort advies per mail
Je kunt ook vragen per mail stellen. Ik geef je dan z.s.m. antwoord. Soms krijg ik meteen de juiste informatie, soms laat die even op zich wachten.
Kosten: € 25,00

Aanmelden