Inspiratie & spreuken

#Cloudtalk, #Coffeetalk, #Lighttalk, #Naturetalk

De wolken zijn boodschappers. Ooit als klein kind zat ik in de auto naast mijn moeder en toen zag ik was er in de wolken een gat dat vanachter werd aangelicht. Hierin keek een het borstbeeld van een mannelijke figuur me liefdevol aan. Klein als ik was, vond ik het gaaf en heb het beeld altijd onthouden.

In 2017 tijdens een vakantie rijden we in Frankrijk en toen stond ineens mijn naam in de lucht geschreven. Ik was flubbergasted en heb wel 10x gezegd: “Mijn naam staat in de wolken, zie je dat?”, voordat ik me besefte dat ik er maar eens een foto van moest maken. Zo gezegd, zo gedaan. De wolken doen hun ding, dus zijn al iets vervaagd geraakt. Maar nog steeds duidelijk te zien.

K Bos in de wolken aug 2017 2

Sinds die tijd verschijnen er allerlei boodschappen voor mij in de lucht, maar bijvoorbeeld ook in koffie, op stenen, enz.

Coffeetalk Angel uitjebewust

Op mijn muur in de keuken is een unicorn verschenen. Een goddelijk wezen in de puurste vorm.

Unicorn keukenmuur UItjebewust

Ook ontstaan er regelmatig bijzondere lichtreflecties in de vorm van engelen, regenboog, sterren, enz.

Engel op de muur uitjebewust

Deze bijzondere en magische verschijningen die ik mag delen om de mensheid een hart onder de riem te steken. In de onderliggende categorieën in het menu tref je dan ook de verschillende ‘#talk’ berichten aan. Ik hoop dat ze je inspireren.

#Cloudtalk
#Coffeetalk
#Lighttalk
#Naturetalk