Zaterdag 9 september Boekpresentatie Boodschappen van Dieren 2 en lezing bij Creatief Centrum Inside Out

Extra lezing op 5 september 14.00 – 16.00 uur in Leersum

Op zaterdag 9 september geef ik tussen 10.30 – 12.30 uur de boekpresentatie van mijn nieuwste boek Boodschappen van Dieren 2 bij Creatief Centrum Inside Out in Zwolle waar Pascale Tichelaar gastvrouw is..

Daarnaast zal ik vanuit mijn eenheidsbewustZIJN vragen beantwoorden. Over wat er bij jou op dat moment speelt. Over wat er voor de aanwezige groep van belang is op dat moment. Over wat er in de wereld gaande is. Of wat er zich op dat moment aandient.

Signeren

In het laatste kwartier kun je jouw boek(en) laten signeren.

Boeken kopen

Ook kun je mijn boek(en) ter plekke aanschaffen. Neem hiervoor contant geld mee, want pinnen kan niet.

Aanmelden verplicht

Om mijn lezing te kunnen ZIJN, wordt je een bijdrage van € 15,00 gevraagd. Je komt dan op de gastenlijst te staan. Deze is mede bedoeld om de gastlocatie te supporten en jou van koffie, thee, water en iets lekkers te voorzien.

Aanmelden

En verder: Open Dag 13.00 – 16.00 uur

creatief-centrum-inside-out-uitjebewust

Mijn lezing vindt plaats voor aanvang van de Open Dag van Creatief Centrum Inside Out. Na mijn lezing kun je dus nog lekker blijven en als je wilt deelnemen aan wat Pascale en/of anderen voor moois aanbieden.

Meer informatie en je eventueel aanmelden voor een workshop kan hier.

Locatiegegevens

Brinkhoekweg 2A
8032 LS Zwolle

Locatie voor 5 september in Leersum word je per mail toegestuurd.

Ik hoop je op 5 of 9 september te ontmoeten! Vergeet je niet aan te melden hoor, anders sta je niet op de gastenlijst…

Tot snel!

Liefs Karen Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *