Inspirondes en cursussen

Inspirondes

Inspirondes zijn korte bijeenkomsten waar je mag ontdekken. Waar je geïnspireerd wordt op diverse manieren. Omdat jij waarschijnlijk met veel vragen rondloopt, is er altijd ruimte om ook hier aandacht aan te besteden.  Tijdens een Inspironde is de sfeer altijd open. Daardoor kun jij gewoon JIJ zijn en niets is raar of vreemd. Bewust is gekozen voor een laag aantal deelnemers per keer. Zo komen mooie nieuwe contacten tot stand met anderen, die net als jij op zoek zijn.

Wanneer:
Anders dan het gangbare, kun je je altijd aanmelden voor een Inspironde. Je komt dan op de lijst en bij max. 5 deelnemers wordt de Inspironde georganiseerd. Je krijgt hiervan dan bericht. Ik vertrouw erop dat het Universum de juiste mensen bij elkaar brengt en dat laat zich niet leiden door vooraf vastgestelde datums en tijden.

Aangeboden Inspirondes:

Cursussen?
Nou niet echt. Want bij de definitie cursus denk je al snel aan een leerboek. Een ABC-tje over hoe je jouw bewust ZIJN kan bereiken. Zo werk het niet. Er is voor iedereen een unieke handleiding beschikbaar en die mag ik niet downloaden, dus daar mag  je zelf mee aan de slag. En dat is leuk!

Het woord cursus is meer gekozen om het woord: je komt een aantal keer een bepaalde tijd met een aantal mensen bij elkaar en je leert.

So far so good. Wat heb je er dan aan? Ik begeleid je op jouw weg. Je wordt je bewust van nieuwe dingen, er komen nieuwe inzichten en daaruit volgt persoonlijke groei. Als je ervoor openstaat tenminste.

Een mooie uitspraak in dit kader is:

Er is een verschil tussen ‘what you want to do’ en ‘what you NEED to do’.

Heb jij het gevoel dat je aan de slag MOET, omdat je steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen in je leven tot nu toe en ben je benieuwd naar je ‘ware zelf’? Ga dan mee op reis…

Je bent van harte welkom!

Aangeboden cursus:

Cursus BewustZIJN I