Contribute & Support Spanje

copyright uitjebewust

Om het project in Spanje te kunnen financieren, wordt er op dit moment dringend gezocht naar financiële donaties. Wil jij bijdragen? Kun jij financieel iets missen? Je bent van harte welkom om al dan niet een anonieme donatie te doen.

Jouw geld zal direct op een aparte spaarrekening gestort worden. Op termijn komt hier een aparte rekening voor in Spanje, maar hiervoor moeten eerst allerlei stappen genomen worden.

Anoniem of niet?
Wil je niet anoniem doneren, mail me dan, zodat ik contact met je op kan nemen.

Inspraak in aanwending
Mocht het project op de huidige locatie op de een of andere manier niet doorgaan, dan wordt er gezocht naar een andere geschikte locatie, want het plan staat en gaat er ook zeker komen.

Als ik jouw contactgegevens heb, dan zal ik met jou overleggen of ik jouw donatie daarvoor mag inzetten. Zo niet, dan krijg het terug. Dat is wel zo eerlijk.

Wat is er nodig?
Startbedrag voor aankoop en de eerste renovaties: € 300.000,00
Dit bedrag zal alleen geïnvesteerd worden in het functioneel maken van het project. Dus in energie- en watervoorziening, bouwmaterialen, enz. Niet voor dagelijkse zaken als voedsel en ‘spullen’ voor aankleding. Het is zuiver en alleen bestemd om het bewoonbaar te maken en er ook gasten te kunnen ontvangen, zodat het project zo snel mogelijk zelfvoorzienend wordt.

Hoe kun je doneren?
Door jouw bijdrage over te maken op:
NL10 ASNB 0782 5229 71/ BIC ASNBNL21 t.n.v. K.J. Bos
onder vermelding van Project Spanje

Maximaal donatiebedrag vrij van belasting voor de ontvanger
Als jouw individuele donatie niet hoger is dan € 2.122,00 per jaar, dan hoef ik daar geen belasting over te betalen. Dat is wel zo mooi meegenomen, want dit project mag anders zijn dan anderen.

Mag ik op jouw steun rekenen?
Mijn dank is enorm groot dat jij wil helpen bijdragen aan een andere wereld. Aan een project dat gaat laten zien dat het ook anders kan én mag. Vanuit respect en harmonie met de omgeving en wat die te bieden heeft. Waar mensen samenkomen, samen leven lang of kort, om gewoon te kunnen zijn wie zij zijn en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Wil je nog even teruglezen wat het project ook alweer inhoudt?
Dat doe je hier.