B2B

Er klopt iets niet in mijn bedrijf, maar ik kan mijn vinger er niet op leggen

Alles is energie. Ook bedrijven hebben een energie. De directie, de managers, de afdelingen, de individuele mensen die er werken en de producten en diensten die geleverd worden. Zelfs het pand zelf en de grond waar het bedrijf op staat heeft invloed op het wel of niet succesvol ZIJN van het bedrijf.

Als een bedrijf niet goed loopt, er mensen ineens ontslag nemen, klanten weglopen, afdelingen niet meer goed met elkaar samenwerken of het totaalplaatje in een neerwaartse spiraal terecht raakt, zonder aanwijsbare reden, dan is er vaak iets op energetisch front aan de hand.

In plaats van zelf te blijven modderen zonder resultaat, help ik bedrijven de vinger op de zere plek te leggen en naar een oplossing toe te werken. Zonder uitgebreide rapporten en buiten al het gangbare om.

Mijn benaderingswijze is een geheel anders dan wat uit boeken geleerd kan worden en dat zal voor velen even wennen zijn. Werken met energie is niet tastbaar, maar heeft grote impact op het welzijn van de organisatie, de mensen die er werken en de diensten en producten. Als natuurlezer mag ik inzoomen op het geheel en de vinger op de zere plek leggen, zodat gewerkt kan worden aan verbetering of compleet herstel. Soms zijn dingen eenvoudig op te lossen, soms is het een proces.

Bedrijven die te maken hebben met problemen, nodig ik uit om de proef op de som te nemen en mij hun probleem te melden.

Teambuilding voor bedrijven

Loopt jouw team niet lekker? Krijg je er maar niet uit wat zou moeten, terwijl je op papier zeker weet dat alle capaciteiten aanwezig zijn?

Dan zit er op een niet tastbaar vak, oftewel energetisch, meestal iets niet goed.

Door jouw team meer inzicht te geven in elkaar lost de mist op en ontstaat er helderheid in elkaars ZIJN. Daardoor herstelt wederzijds respect en waardering en kan iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht de beste bijdrage leveren.

Kosten: op aanvraag

Aanmelden